AnaSayfa / Genel / Kahve falında giysi almak

Kahve falında giysi almak

Kahve falında giysi almak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına delalettir.

Kahve falında giysi almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı konular sonuçlanabilir.

Kahve falında bebek giysisi yıkamak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi giysi giymek sevinçten adeta havalara uçacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında giysi hediye almak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına delalet eder.

Kahve falında temiz giysi görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin giysisini giymek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında renkli giysiler görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında giysi aldığını görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında giysiyi ters giymek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir