Kahve falında birini gelinlik giymiş olarak görmek

Kahve falında birini gelinlik giymiş olarak görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işarettir.

Kahve falında birini gelinlik giymiş olarak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimse uzak bir yere gitmek zorunda kalabilir.

Kahve falında gelinlikler denemek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtı açık gelinlik giymek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerinde gelinlik görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymeye hazırlanmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giyip evlenmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, çok büyük miktarda paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek beğenmemek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin gelinlik giydiğini görmek dünyasının iyileşmesine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir