Kahve falında arkadaşını gelinlik görmek

Kahve falında arkadaşını gelinlik görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, başarı ve zafer kazanacağına, başına türlü belalar geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını gelinlik gördüyseniz:

  • Bazı işlerde veya konularda diğerleri sizin kadar katılımcı olma havasında olmayabilir.

Kahve falında bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek yönetici makamına geleceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını gelinlik giydiğini görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymiş arkadaş görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının üzerinde gelinlik görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gelinlik giymesini görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının gelinliğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını gelinlikle görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir