AnaSayfa / Genel / Kahve falında gitmek istediğin okulu görmek

Kahve falında gitmek istediğin okulu görmek

Kahve falında gitmek istediğin okulu görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında gitmek istediğin okulu gördüyseniz:

  • Kısacası duygularınızın esiri olmayın.

Kahve falında gitmek istediğin okulu görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, maddi kriz yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında istediği okula gitmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istediğin okula gitmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istediğin okulu kazanmak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istediğin okulu görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istediği okulu kazandığını görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul gezisine gitmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında okula sivil gitmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir