AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediği okula gitmek

Kahve falında istediği okula gitmek

Kahve falında istediği okula gitmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine yorulur.

Kahve falında istediği okula gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara çözüm ararken fikirler ardı ardına gelebilir.

Kahve falında istediğin okula gitmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında istediği okula gitmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında gitmek istediğin okulu görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istediği okulu kazandığını görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında istediğin okulu görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında istediğin okulu kazanmak çok büyük zorluklar atlatacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında terlikle okula gitmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeniden okula gitmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir