AnaSayfa / Genel / Kahve falında gitmediğin bir şehri görmek

Kahve falında gitmediğin bir şehri görmek

Kahve falında gitmediğin bir şehri görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında gitmediğin bir şehri gördüyseniz:

  • İçsel kaynaklarınızı özel bir ilişkinize göre yönlendirebilirsiniz.

Kahve falında van şehrini görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağrı şehrine gitmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında şehrin yandığını görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten şehre bakmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, daha geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilmediği bir şehre girmek günü birlik kazanç elde edeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işarettir.

Kahve falında şehri su bastığını görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, işlerine verimin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğduğu şehri görmek zarara uğrayacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında baska bir şehre gittiğini görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir