AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediği bir şehre girmek

Kahve falında bilmediği bir şehre girmek

Kahve falında bilmediği bir şehre girmek hayır getirecek bir işe girileceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yarar getireceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilmediği bir şehre girmek gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişileri tekrar ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında büyük şehre girmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında uzak bir şehre girmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bilmediği bir şehre girmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına işaret eder.

Kahve falında uzak şehre girmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şehre girmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında şehirden şehre taşınmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında köyden şehre taşınmak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir şehre yerleşmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir