AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gitar çaldığını görmek

Kahve falında birinin gitar çaldığını görmek

Kahve falında birinin gitar çaldığını görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin gitar çaldığını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir.

Kahve falında bas gitar çalmak yeni kararlar alınacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında gitar çaldığını görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında sahnede gitar çalmak ters giden işlerin de düzeleceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında elektro gitar çalmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında elektronik gitar çalmak her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında birinin gitar çaldığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Kahve falında kırık gitar görmek üzüntünden sağlığından olacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektro gitar görmek darda kalacağına, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir