AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün geri geldiğini görmek

Kahve falında ölünün geri geldiğini görmek

Kahve falında ölünün geri geldiğini görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, fesat kimselerin çıkacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, komşularla ters düşüleceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün geri geldiğini gördüyseniz:

  • Aşırı sorumluluk almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında ölünün geri geldiğini görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin geri geldiğini görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine tabir olunur.

Kahve falında giden birinin geri geldiğini görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin geri geldiğini görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eve geri gelmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kuşun kaçıp geri geldiğini görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geri gelmek yaşlılığında da rahat edeceğine, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ölüp geri dirildiğini görmek az da olsa feraha çıkılacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir