AnaSayfa / Genel / Kahve falında gezintiye çıkmak

Kahve falında gezintiye çıkmak

Kahve falında gezintiye çıkmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında gezintiye çıkmak gördüyseniz:

  • Özel bir macera yaşamak istiyorsanız çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Kahve falında gezintiye çıkmak rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gezinti yapmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında helikopterle gezinti yapmak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, geçim derdine düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çatı üstüne çıkmak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çıban çıkmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdeste çıkmak sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşıyla yola çıkmak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında merdivenlerden koşarak çıkmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir