AnaSayfa / Genel / Kahve falında gezinti yapmak

Kahve falında gezinti yapmak

Kahve falında gezinti yapmak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına inanılır.

Kahve falında gezinti yapmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda anlaşılmadığınızı düşünebilir veya ikili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gezinti yapmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında helikopterle gezinti yapmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gezintiye çıkmak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalettir.

Kahve falında motor yarışı yapmak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halka konuşma yapmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında türbe ziyareti yapmak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşiyle zina yapmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayva tatlısı yapmak sorununu kolayca çözeceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir