Kahve falında geylani hazretlerini görmek

Kahve falında geylani hazretlerini görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, kariyer sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, ferahlığa çıkacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geylani hazretlerini gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Kahve falında abdülkadir geylani hazretlerinin görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretleri görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geylani hazretlerini görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet eder.

Kahve falında abdulkadir geylani hz lerini görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında geylaniyi görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, köşeye sıkıştıracağına alamet eder.

Kahve falında abdulkadir geylani türbesini görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeyh abdulkadir geylaniyi görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir