AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş ev aldığını görmek

Kahve falında geniş ev aldığını görmek

Kahve falında geniş ev aldığını görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında geniş ev aldığını gördüyseniz:

  • Aslında görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak veya detayları öğrenmeye çalışarak hata yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında geniş ev aldığını görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına yorulur.

Kahve falında geniş ev sahibi olmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geniş ve güzel ev görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında geniş bir eve taşınmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi genişletmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geniş evler görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş boş ev görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında geniş ferah bir ev görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir