AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş bir yer görmek

Kahve falında geniş bir yer görmek

Kahve falında geniş bir yer görmek mutlu bir insan olunacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında geniş bir yer gördüyseniz:

  • Size ekstra kazanç getirecek parlak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında geniş bir yer görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş bir banyo görmek zahmete ve derde düşeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş bilezik takmak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş eve girmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında geniş bahçeli ev görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, malın bereketinin artmasına rivayet eder.

Kahve falında geniş alan görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında geniş balkonlu ev görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında geniş ayakkabı görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir