AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş ayakkabı görmek

Kahve falında geniş ayakkabı görmek

Kahve falında geniş ayakkabı görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sıkıntılarının artacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında geniş ayakkabı gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında geniş ayakkabı görmek dertlerinin unutulacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında geniş pantolon giymek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş güzel bir ev görmek elinin bollaşacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geniş aile görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında evini genişletmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında geniş arabaya binmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş güzel ev görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş bir evde oturmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir