AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç bir kızı öpmek

Kahve falında genç bir kızı öpmek

Kahve falında genç bir kızı öpmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında genç bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • Unutmayın, her olayda geçmişi referans alamazsınız.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalettir.

Kahve falında genc kızı öpmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına delalettir.

Kahve falında genç bir kızı öpmek mal sahibi olacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında genç birini öpmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında genç bir kadını öpmek dini inançların güçleneceğine, koltuğunun yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genç erkeği öpmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında genç delikanlı öpmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında genç bir erkeği öpmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir