AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç birini öpmek

Kahve falında genç birini öpmek

Kahve falında genç birini öpmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, rahatın yerine geleceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında genç birini öpmek gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Kahve falında genç erkeği öpmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında genç birini öpmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genç kadını öpmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında genç delikanlı öpmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında genç erkek öpmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalet eder.

Kahve falında genc kızı öpmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında genç bir kızı öpmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir