AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç bir erkeği öpmek

Kahve falında genç bir erkeği öpmek

Kahve falında genç bir erkeği öpmek kısmetinin de açılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında genç bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında genç bir erkeği öpmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında genç erkeği öpmek onu borçtan kurtaracağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına rivayet eder.

Kahve falında genç erkek öpmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında genc kızı öpmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genç delikanlı öpmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında genç bir kadını öpmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında genç kadını öpmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir