AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç kadın görmek

Kahve falında genç kadın görmek

Kahve falında genç kadın görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, hastalıklardan kurtulacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genç kadın gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında kapalı genç kadın görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına yorulur.

Kahve falında genç kadınla konuşmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü genç kadın görmek yeni bir makama sahip olunacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının gençleştiğini görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadını genç görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında genç kadın görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı bir kadını genç görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genç ve güzel kadın görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir