AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü genç kadın görmek

Kahve falında ölü genç kadın görmek

Kahve falında ölü genç kadın görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında ölü genç kadın gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Kahve falında ölü genç kadın görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında güzel genç kadın görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadını genç görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına işaret eder.

Kahve falında genç kadın görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının gençleştiğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında genç bir kadını öpmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında genç kadınla konuşmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, gönül sızılarının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında genç bir kadınla evlenmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir