AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadını genç görmek

Kahve falında yaşlı bir kadını genç görmek

Kahve falında yaşlı bir kadını genç görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, işlerin bozulacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir kadını genç gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında genç bir kadını yaşlanmış görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı bir kadının gençleştiğini görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı bir kadını genç görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadının gençleştiğini görmek aradaki buzları eriteceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadını genç görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, hayallerde değişiklikler olacağına rivayet eder.

Kahve falında genç yaşta evlenmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında genç yaşta emekli olduğunu görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında genç insanı yaşlı görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir