AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı genç kadın görmek

Kahve falında kapalı genç kadın görmek

Kahve falında kapalı genç kadın görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapalı genç kadın gördüyseniz:

  • Tam da vazgeçmek üzereyken, hayatın getirilerinden maksimumda faydalanmak üzeresiniz.

Kahve falında kapalı genç kadın görmek yılmayacağına, hararetli olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı kadınla evlenmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, kafasının karışacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı yaşlı kadın görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü kapalı kadın görmek sıkıntılar son bulacağına, umutlarının söneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına rivayet eder.

Kahve falında başı kapalı kadın görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, nimet ve berekete ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık kadını kapalı görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kapalı kadınlar görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir