AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç birini yaşlı olarak görmek

Kahve falında genç birini yaşlı olarak görmek

Kahve falında genç birini yaşlı olarak görmek çok üzüntü duyulacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında genç birini yaşlı olarak gördüyseniz:

  • Sizin için tatlı bir sürpriz olacak.

Kahve falında orta yaşlı birini genç görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında genç birini yaşlı olarak görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında genç yaşta emekli olduğunu görmek şansın ve bahtın da açılacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadının gençleştiğini görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birinin genç olduğunu görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı birinin gençliğini görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet eder.

Kahve falında genç birini yaşlı görmek maddi olarak zayıflayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı insanı genç görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir