AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birinin gençliğini görmek

Kahve falında yaşlı birinin gençliğini görmek

Kahve falında yaşlı birinin gençliğini görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, çok iyi şeylere, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı birinin gençliğini gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında yaşlı adamı genç görmek güzel haberler alınacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında genç birinin yaşlandığını görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında genç birini yaşlı olarak görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında genç yaşta emekli olduğunu görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında genç yaşta öldüğünü görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir kadını genç görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında genci yaşlı görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı birini genç olarak görmek insanların yolunu aydınlatacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir