AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birinin genç olduğunu görmek

Kahve falında yaşlı birinin genç olduğunu görmek

Kahve falında yaşlı birinin genç olduğunu görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, elindeki imkanların artacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı birinin genç olduğunu gördüyseniz:

  • İşi eğlenceyle karıştırmanız durumunda sonuçları hoş olmayabilir.

Kahve falında genç birini yaşlı olarak görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genç bir kadını yaşlanmış görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadının gençleştiğini görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadını genç görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genç insanı yaşlı görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kişiyi genç görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında genç birini yaşlı görmek derin bir nefes alacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlıyı genç görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir