AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı insanı genç görmek

Kahve falında yaşlı insanı genç görmek

Kahve falında yaşlı insanı genç görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, adının ve şanının yürüyeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı insanı genç gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Kahve falında genç bir insanın yaşlandığını görmek de elinin bollaşacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında genç insanı yaşlı görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı insanı genç görmek haksızlığa uğranacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı birinin gençliğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genç yaşta evlendiğini görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genç birini yaşlanmış olarak görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, iyi bir patron olacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı birini genç olarak görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının gençleştiğini görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir