AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç delikanlı öpmek

Kahve falında genç delikanlı öpmek

Kahve falında genç delikanlı öpmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında genç delikanlı öpmek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren işlere kalkışabilir, başardıklarınızdan keyif alabilirsiniz.

Kahve falında genç delikanlı öpmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında genç delikanlı görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genç bir delikanlı görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında delikanlıyı öpmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında delikanlı oğlunu görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel delikanlı görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın delikanlı görmek vefakar bir insan olunacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı delikanlı görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir