AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiye binip denize açılmak

Kahve falında gemiye binip denize açılmak

Kahve falında gemiye binip denize açılmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemiye binip denize açılmak gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileriniz sizi diğerlerinin önüne geçirebilir veya ayrışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında gemiye binip denize açılmak istediği başarıyı göstereceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle denize açılmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına delalet eder.

Kahve falında gemiye binip inmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, donatacağına delalet eder.

Kahve falında gemiye binip gezmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine yorulur.

Kahve falında gemiye binip kaçmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize açılmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde açılmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kayıkla denize açılmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir