AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayıkla denize açılmak

Kahve falında kayıkla denize açılmak

Kahve falında kayıkla denize açılmak kısa sürede evlat sahibi olacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, yeni kişilerle tanışacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında kayıkla denize açılmak gördüyseniz:

  • Akraba, kuzen, eski tanıdık veya kardeşlerinizin ziyareti söz konusu olabilir.

Kahve falında kayıkla denize açılmak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kayık görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında deniz üzerinde kayıkla gezmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine inanılır.

Kahve falında denizden kayıkla geçmek evliyse çocuk sahibi olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde kayığa binmek maddi olarak çok rahat edeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında denizin içinde kayık görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine alamet eder.

Kahve falında deniz ve kayık görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında denizde kayıkla gittiğini görmek istediği evde oturacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir