AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba motor görmek

Kahve falında araba motor görmek

Kahve falında araba motor görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında araba motor gördüyseniz:

  • Geleceğinizi planlamalısınız.

Kahve falında motor arabası görmek kötü yola sapmayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba motoru görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında araba ve motor görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba motor görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında motora ters binmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı motora binmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında motorun arkasına binmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında motor almak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir