AnaSayfa / Genel / Kahve falında motor arabası görmek

Kahve falında motor arabası görmek

Kahve falında motor arabası görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, hayatın düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında motor arabası gördüyseniz:

  • Daha sonra herşeye farklı bakacaksınız.

Kahve falında araba motoru görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine işaret eder.

Kahve falında motor arabası görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında araba ve motor görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında araba motor görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında motorla uçmak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayıklı motor görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında motorsiklete bindiğini görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında oyuncak motorsiklet görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir