AnaSayfa / Genel / Kahve falında motor almak

Kahve falında motor almak

Kahve falında motor almak mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, darp edileceğine tabir olunur.

Kahve falında motor almak gördüyseniz:

  • Evle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında eski motor görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında motorlu araç görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına delalettir.

Kahve falında sürat motoru görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında motor yarışı yapmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok hayırlı şeylere tabir olunur.

Kahve falında karda motor görmek ön plana çıkacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi motor görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hızlı motora binmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında motorlu polis görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, sözlerinden çıkmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir