AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin çarptığını görmek

Kahve falında geminin çarptığını görmek

Kahve falında geminin çarptığını görmek evlerin ayrılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, torunlarına dahi yeteceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında geminin çarptığını gördüyseniz:

  • Başkalarının zamanına veya sorunlarına ya da konularına göre davranabilir veya program yapabilirsiniz.

Kahve falında geminin çarptığını görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğe araba çarptığını görmek zorluklarla boğuşulacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında birini elektrik çarptığını görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının araba çarptığını görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında elektrik çarpmış birini görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasına araba çarptığını görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğa araba çarptığını görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çalışmaların beğeni almayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun araba çarptığını görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir