AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik çarpmış birini görmek

Kahve falında elektrik çarpmış birini görmek

Kahve falında elektrik çarpmış birini görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, temize çıkacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında elektrik çarpmış birini gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlarda bazı kişilerin sizi kurtaracağını, uyaracağını veya olumlu tavsiyelerde bulunacağını sanıyorsanız, yanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında elektrik çarpmış birini görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini elektrik çarptığını görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birine elektrik çarptığını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına inanılır.

Kahve falında birini elektrik çarparken görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını elektrik çarptığını görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında elektrik çarparak ölmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına elektrik çarptığını görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini elektrik çarptığını görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir