AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide kaybolmak

Kahve falında gemide kaybolmak

Kahve falında gemide kaybolmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, zor bir işe girileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kudretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemide kaybolmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi, yaşadığınız çevreyi veya kariyerinizi ilgilendiren yeni planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında gemide kaybolmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yüzerken kaybolmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda kaybolmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, manevi olarak hasar alınacağına işarettir.

Kahve falında aniden kaybolmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık içinde kaybolmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında asansörde kaybolmak istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bataklıkta kaybolmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun kaybolduğunu görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir