Kahve falında dini nasihatte bulunmak

Kahve falında dini nasihatte bulunmak herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dini nasihatte bulunmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi ya da fikirlerinizi net şekilde ifade edemezseniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında dini nasihatte bulunmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında babadan nasihat almak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden nasihat almak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında anneden nasihat almak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden nasihat almak zor bir durumda kalacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında anne nasihatı almak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında nasihat etmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, verimliliğinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden nasihat almak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir