AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi yaptığını görmek

Kahve falında gemi yaptığını görmek

Kahve falında gemi yaptığını görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Kahve falında gemi yaptığını gördüyseniz:

  • Para konularında önemli ilerlemeler getirebilirler.

Kahve falında yanmış gemi görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini geminin içinde görmek yetki ve söz sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında gemiyle hacca gitmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemi resmi yapmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde gemiyle gezmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında denizaltı gemisi görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemide merdiven çıkmak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiden denize düşmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir