Kahve falında yanmış gemi görmek

Kahve falında yanmış gemi görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yanmış gemi gördüyseniz:

  • İşvereninizle veya eğitmenlerinizle ya da eşinizle anlaşmazlık yaşıyabilirsiniz, ılımlı olun.

Kahve falında yan yatmış gemi görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış gemi görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geminin yan yattığını görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına inanılır.

Kahve falında yan yatan gemi görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında elinin yanmasını görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanına oturmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında araba yanması görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin yanına gitmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir