AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusta olduğunu görmek

Kahve falında okyanusta olduğunu görmek

Kahve falında okyanusta olduğunu görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okyanusta olduğunu gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası söylentilere neden olabilir.

Kahve falında okyanusa girdiğini görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil okyanus görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında okyanusta balık görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi ve okyanus görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında okyanusun ortasında kalmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Kahve falında okyanus görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında kendini okyanusta görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı okyanus görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir