AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi tersanesi görmek

Kahve falında gemi tersanesi görmek

Kahve falında gemi tersanesi görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, aileden ayrı kalınacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında gemi tersanesi gördüyseniz:

  • Belli amaç veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında gemi tersanesi görmek iyi halin geleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tersane görmek sıkıntılı günler geçireceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında gemi görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geminin ikiye ayrıldığını görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiye binip gezmek iyi geçiminin de bozulacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemi üzerinde olmak evi yoksa ev alacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında büyük gemiler görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gemide seyahat görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, gamsız bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir