AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin ikiye ayrıldığını görmek

Kahve falında geminin ikiye ayrıldığını görmek

Kahve falında geminin ikiye ayrıldığını görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, oldukça uzun bir yolculuğa işaret etmektedir.

Kahve falında geminin ikiye ayrıldığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde engelleyici etkiler altındasınız.

Kahve falında geminin ikiye ayrıldığını görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle ayrılmak falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında ayrıldığın eski sevgiliyi görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, işlerin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığı karısını görmek kazalardan, belalardan korunacağına, planlarının işe yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenirken ayrılmak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çiftin ayrıldığını görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünün ikiye ayrıldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin annesini görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir