AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük gemiler görmek

Kahve falında büyük gemiler görmek

Kahve falında büyük gemiler görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük gemiler gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Kahve falında büyük bir gemide olmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çok büyük bir gemi görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük gemi görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında çok büyük gemiler görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulur.

Kahve falında kendini büyük gemide görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir gemide olduğunu görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük beyaz gemi görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük gemiye binmek üzücü haberler alacağına, hayırlı kararlar verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir