AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle suya girmek

Kahve falında gelinlikle suya girmek

Kahve falında gelinlikle suya girmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, yeni işlere girişileceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle suya girmek gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Kahve falında gelinlikle suya girmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giyip denize girmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında denize gelinlikle girmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlikle camiye girmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, zorlukların giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle havuza girmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik denemeye girmek şifa bulacağına, ruhen güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle denize girmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle mezara girmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir