AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik dükkanı görmek

Kahve falında gelinlik dükkanı görmek

Kahve falında gelinlik dükkanı görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik dükkanı gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında gelinlikçi dükkanı görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, aradığı çareleri bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik dükkanı görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çikolata dükkanı görmek mutluluğunun artacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir dükkana taşınmak işlerdeki karın artacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf dükkanı görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek yeni iş kollarına girileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında altın dükkanı görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanın yıkıldığını görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir