Kahve falında görünmez birini görmek

Kahve falında görünmez birini görmek ileride saygın bir kimse olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında görünmez birini gördüyseniz:

  • Birtakım nedenlerle ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince üzerine düşmeniz halinde yoluna girecek.

Kahve falında silah görüp ateş etmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizi görüp girememek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine işaret eder.

Kahve falında para görüp almak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görünmeyen birini görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında görünmez adam olmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kabeyi görüp namaz kılmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar görüp dua etmek dinç kalacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top