AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip halay çekmek

Kahve falında gelinlik giyip halay çekmek

Kahve falında gelinlik giyip halay çekmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, mutlu olacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giyip halay çekmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirmek konusunda hiçbir tereddüt duymayabilirsiniz.

Kahve falında gelinlikle halay çekmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, planlı ve programlı davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip halay çekmek sermayesini kaybedeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle halay çekmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla halay çekmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, yeniden can bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda halay çekmek yolculuğa çıkmaya, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle halay çekmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çalgılı halay çekmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek başına halay çekmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir