AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla halay çekmek

Kahve falında başbakanla halay çekmek

Kahve falında başbakanla halay çekmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla halay çekmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini ödemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında başbakanla halay çekmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek başına halay çekmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, hayatının adeta cennete döneceğine tabir olunur.

Kahve falında işyerinde halay çekmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekle halay çekmek şöhret ve itibar kazanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cenazede halay çekmek maddi zarara uğrayacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında oynamak halay çekmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle halay çekmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, eline geçen paraları tutamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir düğünde halay çekmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir