AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle halay çekmek

Kahve falında gelinlikle halay çekmek

Kahve falında gelinlikle halay çekmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, çok zor duruma düşüleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında gelinlikle halay çekmek gördüyseniz:

  • Pek çok parça yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında gelinlikle halay çekmek alım gücünde yükselme olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip halay çekmek kırılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle halay çekmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalettir.

Kahve falında kalabalıkla halay çekmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halayı çekmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işarettir.

Kahve falında düğünde halay çekmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle halay çekmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle halay çekmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir