AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini gelinlik giymek

Kahve falında kendini gelinlik giymek

Kahve falında kendini gelinlik giymek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kendini gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Aynı hatalara düşmeyin.

Kahve falında gelinliğini tekrar giymek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbanlı gelinlik giymek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, ortaklı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında öylesine gelinlik giymek arif kimselerden sayılacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında pembe gelinlik giydiğini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun gelinlik giydiğini görmek bunun şans olacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir