AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giydiğimi görmek

Kahve falında gelinlik giydiğimi görmek

Kahve falında gelinlik giydiğimi görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hedeflere ulaşamayacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giydiğimi gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında başkasının kırmızı gelinlik giydiğini görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında bol gelinlik giymek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek dans etmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük gelinlik giymek tartışmaların sona ereceğine, sorunlarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında başkalarının gelinlik giydiğini görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında gri gelinlik giydiğini görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, güveninin artacağına alamet eder.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek aile içindeki huzurun kaçacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bembeyaz gelinlik giymek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, çok hayırlı adımların atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir